Skip to content

Je Moet Niks

Je Moet Niks® is ontwikkeld door psycholoog dr. Heidi Stiegelis en is een op Acceptance and Commitment Therapie (ACT) gebaseerde leefstijlcursus.

Wil jij...

Dan is de Je Moet Niks-leefstijlcursus iets voor jou.

De cursus richt zich op:

Opzet van de cursus

Je start met het volgen van een online videocursus. Dat doe je in je eigen tempo. In zes modules met korte videolessen leer je op een leuke, simpele en positieve manier over de 6 vaardigheden die jou in staat zullen stellen om bewustere keuzes te maken. Je krijgt ook een werkboek waarin je oefeningen doet.

Tijdens de videocursus maak je alvast de eerste afspraak met mij voor een individuele coachsessie. In totaal heb je vijf sessies van een uur. We koppelen de theorie uit de online cursus aan jouw persoonlijke doelen en uitdagingen. Met deze aanpak begeleid ik je in concrete stappen naar jouw persoonlijke ontwikkelingsdoel.
Succes verzekerd en niet voor even, maar voor een heel leven!

Je hebt onbeperkt toegang tot de Je Moet Niks®-community waar je gelijkgestemde mensen vindt die samen met jou ook met dit traject bezig zijn.

Investering

De prijs voor de online videosessies en de vijf coachsessies is € 674,- (vrijgesteld van BTW).

Wil jij meer informatie over Je Moet Niks®? Klik dan hier.

Wil jij je aanmelden voor de Je moet Niks®-cursus, klik dan op de button.

Vergoedingen

Hoewel de cursus is gericht op het trainen om mentaal en fysiek fitter te worden, is het geen zorgtraject en wordt het niet vergoed vanuit de zorgverzekeraar. Wel is de cursus CRKBO geregistreerd. Dat betekent dat de cursus officieel als erkende opleiding staat geregistreerd. Je kunt bij je werkgever aanvragen om deze cursus vanuit het opleidingsbudget te volgen. Of wellicht zijn er andere mogelijkheden bij je werkgever om de cursus te vergoeden. Ik adviseer je de afdeling Personeelszaken of HR manager hiervoor te benaderen.